31. jan. 2016

Kløe og glidecreme


Jeg har en meget irriterende kløe i dag, og alle kvinder, der har prøvet at have skedesvamp, kender min frustration. Normalt kan jeg godt blive lidt irriteret down there, når jeg skal til at have min menstruation, men jeg er midt i min p-pille pakke, så det er ikke dét. Jeg tænkte lidt over hvad det kunne være, og jeg tror jeg har fundet årsagen til min lidelse.

Nogle kvinder har en naturligt ret stram fisse, og jeg er en af de "velsignede" (tro mig, det er ikke kun en fordel). Jeg var for nyligt sammen med min modne mand, og han er til gengæld velsignet med en ret stor... you get the picture. Derfor har jeg investeret i en glidecreme. Den er lækker, den fungerer og den dufter af slik. Vi brugte den så for første gang, her den anden dag, da vi ikke havde haft sex i et stykke tid, og jeg var nærmest "groet sammen" (det er bare skønt at føle, at man får taget sin mødom, hver gang det er 14 dage siden, man sidst havde sex). Problemet er, at jeg ikke har særlig meget erfaring med glidecreme. Og det er tilsyneladende ret normalt, at være overfølsom for mange former for glidecreme. Skeden er jo et rimeligt sart og skrøbeligt miljø, og desværre er mange glidecremer ikke det bedste man kan byde sin mis. Når den så derudover dufter som en hel slikbutik, kan jeg kun forestille mig, hvad den indeholder af mærkelige tilsætningsstoffer.

Så nu må jeg altså lide indtil min fisse har fået rettet op på skaderne (den er nemlig så smart, at det gør den af sig selv - FYI). Før i tiden skulle jeg bare skrive til min læge, og så udskrev han en fin lille pakke med turkise piller, der bare skulle sluges, og så var den ged barberet. De har desværre fundet ud af, at man kan udvikle resistens overfor medicinen, og derfor er de mere påpasselige med at udskrive de magiske turkise piller. Nu er jeg overladt til den creme, man kan købe i håndkøb på apoteket, og den virker altså bare ikke for mig. Så der ikke andet at gøre end at vente, og sætte min lid til at min fisse arbejder så hurtigt den kan på at genoprette ro og orden. Suk.

Hvis du skal ud og købe en glidecreme, vil jeg derfor råde dig til at kigge dig godt for, og vælge en der er neutral og allergitestet. Så du kan undgå at ende i samme kattepine som mig..

30. jan. 2016

Udsender jeg en særlig form for "bootycall-vibes"?


Det her er mig i aften. Jeg er lidt ynkelig, savner eventyr og ryger, imens jeg kigger ud over Københavns tage. Egentligt er det okay med en stille og rolig aften. Jeg havde glædet mig til det, og jeg har lavet god mad, set gode film..  nu sidder jeg alligevel og bliver lidt rastløs. Jeg har stadig ikke hørt fra Genert type (aka. initiativløs) fra festen. Har forsøgt at analysere hele situationen, og forstår stadig ikke hvad fanden jeg skal mene med det. Vi kender ikke hinanden, snakkede slet ikke sammen til festen, så ansøger han mig på facebook dagen efter.. og ingenting. JEG bliver nødt til at bryde isen ved at skrive til ham, og han lægger ikke skjul på at han synes jeg virkede sindssygt dejlig, og gerne ville se mig, men at han var igang med en eksamen lige nu. Har stadig ikke hørt fra ham. Super frustrerende - burde jeg bare slette ham på Facebook igen? Har det lidt stramt med at skulle skrive til ham igen. Det var HAM der blev tiltrukket af mig, og HAM der ansøgte mig på facebook. Come on altså.

Derudover fik jeg en sms tidligere i dag.

"Hey :) Har du det godt?". 

Det viste sig, at være en fyr jeg knaldede nogle gange med for et godt stykke tid siden. Han var min nabo på daværende tidspunkt... SUPER SMART, flot, skide klogt. Det gik selvfølgelig ikke særlig godt. Han er sikkert en god fyr på bunden, men hans opfattelse af mig var uacceptabel. Han begyndte at skrive til mig kl. lort om aftenen på hverdage.. om jeg ikke liiiige kunne kigge forbi? Eller i weekenden når han kom fuld hjem, og hvis hans opkald ikke vækkede mig, lå der måske 3 ubesvarede om morgenen. Jeg gjorde det ret klart for ham, at jeg ikke gad være hans go-to løsning, hver gang han var liderlig og der ikke lige var noget bedre på menuen. Derefter blev det ret akavet når vi stødte ind i hinanden i det lokale supermarked, eller nede på gaden.
Så da jeg fandt ud af, at det var ham der skrev, tænkte jeg "Hvad fanden tror han om mig?". Jeg afviste dig for LANG LANG LANG tid siden (flere gange endda). Fat dog budskabet. Jeg svarede ham, at jeg havde det skam helt fantastisk, og at jeg ikke havde tænkt mig at være hans booty-call, så hvis det var derfor han skrev, måtte jeg skuffe ham. Det svarede han aldrig på.

Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg er (næsten) ny udklækket single, og det sidste jeg har lyst til lige nu er at være et booty-call. Jeg har lyst til at mærke, at der er en fyr, der synes jeg er helt fantastisk. Jeg savner flirt, eventyr og romantik! Jeg savner ikke følelseskold, kontant sex med en eller anden ligegyldig pik. Først var der det med min "bedste ven" (Læs om hvorfor han er en nar her) .. og nu det her? Hvad er det for nogle vibes jeg udsender? At jeg er billig? Løs på tråden? Sådan en man bare gerne vil knalde, men aldrig mere end det? Det gør mig faktisk virkelig ked af det.

Ikke fordi, at jeg gerne vil have et forhold med de her fyre, men det er bare ikke den pige jeg har lyst til at være. Det giver mig virkelig kvalme, at det er sådan de tænker om mig. Måske er jeg bare uheldig. Men HVIS det er nogle signaler jeg udsender, vil jeg bare virkelig gerne vide, hvad det er??? Jeg har måske truffet nogle dårlige beslutninger tidligere i mit liv, og set (og haft sex med) fyre der ikke fortjente min tid (eller fisse..). Det er slut nu. Jeg gider ikke længere stille mig tilfreds med ligegyldige bekendtskaber og ligegyldig sex. Jeg vil flirte, kysse, tage på dates med, og knalde fyre der synes jeg er fantastisk, og som skriver til mig kl. 14 om eftermiddagen og ikke kl. 02 om natten. Jeg vil gerne fyre der gør en indsats, gerne vil DATE, have det sjovt og nyde den flirtende leg. Det er ikke sikkert, det bliver til mere end det, og det er helt okay. Jeg vil bare gerne behandles som mere end hende de bare gerne vil knalde engang imellem. Jeg fortjener mere.

27. jan. 2016

Fordele ved at date en ældre mand


Jeg er ret ung. Nogen gange glemmer jeg hvor ung jeg er. Det er lidt ligesom da man gik i 9. klasse og tænkte, at nu var man voksen fordi man snart var færdig med folkeskolen. Det er nok den form for storhedsvanvid jeg lider under nu. Jeg føler mig allerede gammel, og om 10 år vil jeg ryste på hovedet og grine af mig selv. Måske er jeg bare født som en gammel sjæl. Jeg gik ret tidligt i puberteten, og har aldrig rigtig været tiltrukket af fyre på min egen alder - same old story. Da jeg var 16 så jeg fyre på 20, lidt senere blev de 30, så midt 30'erne og lige nu dater jeg en mand midt i 40'erne. I KNOW. Stor aldersforskel. Stor nok til at han kunne være min far. (.. men det er bedre ikke at tænke for meget over sådan noget) Jeg har dog ikke kun set fyre og mænd der var meget ældre end mig selv, men jeg har altid været særligt tiltrukket af aldersforskellen. Jeg har allerede lært en del om at date en mand der er en del ældre end mig selv. På godt og ondt. Og selvom man kunne anklage min research for at være en smule begrænset (læs: tag det her med et gran salt), vil jeg alligevel give jer mit personlige syn på fordele ved at date en ældre mand. (midt 40'erne er ikke engang særlig gammelt? Det er kun fordi jeg er så ung. Så undskyld hvis der skulle sidde en nogen-og-40-årig mand derude og føle sig ramt) Here we go:

Fordele 


Bedre sex
Han har haft en del flere år end dig til at eksperimentere, finde ud af hvad der virker og hvad der ikke gør. Jaja, vi er allesammen forskellige, men det er altså helt fantastisk at have sex med en mand der har afprøvet sine teknikker igennem mange år (og fået ryddet en del af misforståelserne eller de dårlige vaner af vejen). Han kan måske også holde meget længere end yngre fyre, og går meget op i at DU nyder det. Jeg har erfaret at ældre mænd er meget bedre til at være sensuelle og erotiske - de tager sig tid, og sex er en oplevelse og kvalitetstid, hvor yngre fyre har en tendens til at være målorienterede. De er ofte heller ikke særlig sarte. Menstruation og blod på lagenet? - pyt! Analsex? - intet at være flov over. Fisseprutter? - han har hørt det mange gange før, og han reagerer ikke engang på det. 

Ro på tilværelsen
Han har været igennem de vilde ungdomsår hvor man er totalt retningsløs og ikke aner hvilket ben man skal stå på. Han har truffet nogle valg og er (forhåbentligt) godt tilfreds med hvad hans liv indeholder. Han er økonomisk stabil, har et hjem, har sikkert en bil og hans køleskab indeholder faktisk nok ting til at man kan lave et rigtigt måltid mad (han er nemlig også god i et køkken). 

Livserfaring
Når du har problemer er han altid klar til at lytte og give gode råd - han har sikkert selv været der. Læser du til eksamen og tror det er jordens undergang hvis du dumper? Han har selv været der, og kan forsikre dig om at det hele nok skal gå. Kan du ikke finde ud af hvilken forsikring du skal vælge? Han kan sikkert forklare dig om forsikringer, og hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden. Har du ingen ide om hvordan man tilbereder en steg? Han har helt sikkert prøvet og fejlet - men har fundet ud af den perfekte fremgangsmåde. Der er altid råd, hjælp og beroligende ord at hente hos ham. 

Følelsesmæssigt moden
Han er ikke bange for sine følelser, og han ved at det er vigtigt at kommunikere. Hvis han er glad for dig lægger han ikke skjul på det, og hvis der er en konflikt sætter han ord på. Han har sikkert været i en håndfuld eller en del forhold før, og har lært hvor vigtigt det er at snakke om tingene, og at en konflikt ikke nødvendigvis betyder at man skal være uvenner. Han forstår også at lytte til dig, uden nødvendigvis at skulle forsøge at løse alle dine problemer. 

Ved hvad han gerne vil have
Han har prøvet mange ting af, og sandsynligvis mange piger. Det kan godt være at han som ung jagtede de meget udadvendte, seksuelt aggressive, platinblonde, storbarmede piger i byen, men han har været der, og han har prøvet det. Nu har han måske fundet ud af at han i virkeligheden elsker sjove og lidt nørdede piger, der rødmer når han siger noget frækt. Det kan selvfølgelig også være den anden vej rundt. Pointen er at han dater dig fordi han synes du er fantastisk. Du er ikke et offer for en liderlig ung fyrs eksperimenter, for han ved at det er sådan en som dig han allerhelst vil have. 

Romantik
En ældre man er ikke bange for romantik. Han tænder gerne stearinlys, laver en god middag, byder på et glas vin og fører lange og dybe samtaler med dig. Han er heller ikke bleg for at ligge tæt og putte og snakke efter sex. Han forstår også vigtigheden af at forkæle en kvinde efter evne. Han hopper også gerne i bilen og kommer og henter dig hvis du er ked af det, og bare har brug for en der holder om dig. Han passer på dig når du er syg, laver te, og render på apoteket for dig. 



Det er desværre ikke kun lutter lagkage, at date en mand, der er meget ældre end en selv. Men den kan vi tage en anden god gang ;-)

26. jan. 2016

Jeg er dårlig til at være Single


Selvom jeg har været single i et stykke tid nu har det indre festfyrværkeri over at være en fri fugl ikke rigtig indfundet sig. Jeg går og venter på det, men jeg ved egentligt også godt hvorfor jeg ikke helt har det sådan. Der stod nemlig en rigtig dejlig mand klar som vil mere end bare at knalde, og jeg går og bliver lidt småglad for ham. Min plan var ellers at "finde mig selv", lære at være alene og prøve en masse forskellige fyre af. Sagen er bare den, at når man sidder alene fredag aften og tygger i en trist rugbrødsmad, er det nemmere bare at skrive til ham man VED gerne vil hygge, se en god film og drikke rødvin (..og knalde). Det er meget mere besværligt at gå ud og møde andre fyre, og bare "have det sjovt", når der er en voksen, fantastisk og moden mand der kan give en tryghed og kærlighed.
Hvis nu jeg bare var 100% sikker på, at det skulle være ham og mig for evigt og altid var det jo ikke noget problem. Så skulle jeg bare affinde mig med at gå direkte fra et forhold til et andet (hvilket jeg ellers ville sværge at jeg aldrig kunne finde på). Jeg er bare ikke 100% sikker. Jeg er faktisk ikke sikker på noget som helst. Han giver mig alt det jeg har savnet i så lang tid. Han er kærlig, betænksom, romantisk, han rører kærligt ved mig hele tiden, laver lækker mad, er bygget som en græsk gud og knalder mig sanseløs. Men der er alligevel en masse små ting der hele tiden gør mig i tvivl (og store ting - som at han er meget ældre end mig). Jeg er virkelig i tvivl om jeg virkelig er forelsket i den her her mand og om vi passer sammen, eller om jeg bare suger alt det til mig som jeg har savnet, og ikke er i stand til at se klart.


Derudover har den den lækreste, mest faste, maskuline røv. Jeg er  ret vild med den. Jeg føler det burde retfærdiggøre at blive ved med at se ham. Lige nu er jeg nødt til at tage en dag ad gangen og se hvad der sker, men jeg vil tage imod eventyr og dejlige fyre med åbne arme.... de må bare gerne snart gøre deres ankomst i mit liv!

21. jan. 2016

5 grunde til at bruge en menstruationskop




.. er du måske en af dem der tænker nu - og her tager du fuldstændig, 150% fejl. Menstruationskoppen er den bedste opfindelse i menstruationens historie. Selv hvis du er en af de mærkelige skabninger, der synes at din egen menstruation er noget af det klammeste på denne jord, er der nogle virkelig gode grunde til at skifte tamponer og bind ud for altid. Da jeg gik i gymnasiet var der en af pigerne fra min venindegruppe der fik den GENIALE idé at bestille en menstruationskop over nettet. Rygtet bredte sig hurtigt, og meget snart skulle vi alle sammen have fat i et af disse vidundere - og det er nøjagtig hvad det er = et vidunder. Ja ja ja, jeg ER meget begejstret, og tro mig det bliver du også hvis du giver det et forsøg. Her kommer 5 gode grunde til at bruge en menstruationskop.

1. Det er sundere 

Når du bruger tamponer og bind er det en fantastisk grobund for bakterier, og du kan ende med at få nogle ret nasty infektioner, som både er ekstremt ubehagelige, kan gøre dig steril og potentielt slå dig ihjel. Lækkert ikke? Risikoen for at få en infektion er især stor hvis du bruger tamponer der suger meget, eller hvis du går lang tid med en tampon, eller et bind uden at skifte det. Derudover kan der være mange ulækre tilsætningsstoffer i tamponer og bind - blegemiddel bruges fx ofte til at gøre dem helt hvide. Men de indeholder ofte også klorin, lim og parfume. Tamponer virker ved at absorbere inde i selve skeden, desværre absorberer de ikke kun blod, men naturlige sekreter. Det kan ændre pH balancen i din skede og give tørhed, irritation og skedesvamp. Når du går med bind vil der konstant være et fugtigt miljø omkring dit underliv, og det kan betyde at du får udslæt og bliver "hudløs". 

En menstruationskop er lavet af medicinsk silikone (det er dog vigtigt at du tjekker at den menstruationskop du køber er lavet af medicinsk silikone). Det betyder at den ikke absorberer, men opsamler dit blod. Det betyder at den er meget hygiejnisk og antibakteriel, og den frigiver ingen mærkelige tilsætningsstoffer i din skede. Ved at den ikke absorberer opretholder den det naturlige miljø i din skede, og du får ikke ubehagelige symptomer som irritation, tørhed og svamp. 

2. Det er nemmere


Du kan gå meget længere uden at skulle rense den - 12 timer! (og ud fra personlige erfaringer længere - alt efter hvor meget du bløder) Det er altså noget nemmere end at skulle skifte en tampon hver 4. time, og det bliver aldrig ulækkert, som hvis din tampon har siddet lidt for længe... eww.
En menstruationskop kan også rumme meget mere blod end en tampon, eller et bind, og hvis du har sat den rigtigt op, suger den sig fast til siderne i din skede, så du aldrig mere bløder igennem. Det betyder også at du kan dyrke sport, svømme, tage hvide bukser på uden at skulle bekymre dig om at du har menstruation.
Du skal heller ikke tænke på om du har husket at tage bind eller tamponer med i tasken - du har altid hvad du skal bruge på dig *wink*.


3. Det er billigere

En menstruationskop koster alt fra 50-350 kr alt afhængig af mærke og kvalitet. Til gengæld kan den holde op til 10 år hvis du passer godt på den, og følger anvisningerne fra det pågældende mærke. Der er altså RIGTIG mange penge at spare.


4. Det er mere behageligt

Du kan ikke mærke den. I SHIT YOU NOT. Hvis du har sat den rigtigt, kan du ikke mærke den overhovedet. Den er jo lavet af silikone, og derfor bevæger den sig sammen med dig, samtidig med at den holder tæt. Jeg savner ihvertfald ikke ubehaget ved en tampon der sidder forkert, eller et bind der er lidt for gennemblødt. En menstruationskop minimerer også lugt - slut med at lugte af menstruation! Yay!
Du sover også bedre. Du skal ikke længere tænke på om du bløder igennem, sove på et håndklæde, eller stå op midt om natten for at skifte tampon. 
Og nu den store afsløring = Du kan have SEX med din menstruationskop i. Menstruation bliver aldrig det samme igen. 

5. Det er bedre for miljøet

Tænk på hvor meget produktionen af alle dine tamponer og bind forurener. De kommer i en papæske, og er pakket ind i plastik og papir, og de ender alle sammen i skraldespanden eller toilettet. Get the picture? Med en menstruationskop bliver din menstruation så grøn, som den kan blive - medmindre du vælger bare at bløde frit, i hvilket tilfælde du nok er udenfor pædagogisk rækkevidde. 



Den eneste måde du virkelig kan finde ud af, om en menstruationskop fungerer for dig, er at prøve det af. Du skylder ihvertfald dig selv at give det et forsøg! Menstruation bliver aldrig rigtig nice, men du kan ligeså godt gøre det så nemt som muligt for dig selv..



20. jan. 2016

Bollevenner? Nej tak.


Jeg er ikke længere sikker på, at ham jeg det sidste halvandet år har tænkt på som min bedste drengeven, er min ven overhovedet. Der har altid været en særlig kemi imellem os, og til en vis grad en seksuel spænding. Sagen var bare den, at da vi mødte hinanden var jeg i et seriøst forhold. Så vi blev venner, og over tid blev vi rigtig gode venner. Vi begyndte at se hinanden mere og mere - vi begyndte at lave mad sammen, snakke om hinanden kærlighedsliv og se film kl. lort om aftenen. Langsomt blev vi mere touchy. Krammene blev længere, tættere. Når vi snakkede om vores kærlighedsliv var det med et glimt i øjet, og en underforstået udfordring om at provokere hinanden. Når vi så film endte vi altid tæt op af hinanden og han nussede mig kærligt imens. Jeg bildte mig selv ind, at det var helt okay - vi var jo bare rigtig gode venner. Derudover hungrede jeg efter den seksuelle spænding og tiltrækning, der ikke længere var i mit forhold. Jeg blev forelsket i ham, og når jeg så ham trække afsted med en eller anden dulle til en fest, gav det et stik i hjertet og et pinefuldt sug i maven. Han ville altid sige ting som at jeg var den perfekte pige, at jeg mindede ham om hvorfor han gerne ville giftes en dag, og at han ville udfordre min daværende kæreste til en duel om mig. Alting var sødt og pinefuldt indtil den dag vi overskred en grænse. Vi så en film, og puttede tæt op af hinanden. Før jeg vidste af det havde han sin pik i hånden, og den anden om mit bryst. Jeg var forvirret - det var jo det jeg havde fantaseret om i så lang tid, men nu føltes det bare forkert og distanceret. Han satte sig ovenpå mig og sprøjtede sin varme sæd ud over mit ansigt. Jeg var lamslået. Var det virkelig sådan her det skulle ske? Jeg havde fantaseret om kærlige ord - en erklæring om at han var virkelig glad for mig, men at jeg jo havde en kæreste. Et lidenskabeligt kys måske. Nu lå jeg bare der med sæd ud over det hele og en følelse af at være blevet brugt. Han kunne ikke forstå hvad der var galt bagefter. Og jeg kunne ikke så godt fortælle ham om alle mine bristede forhåbninger og hvor såret jeg var. Han sagde at det var dumt gjort af ham, og at vi jo var bedst bare som venner, og vi lovede hinanden aldrig at fortælle det til en levende sjæl. Jeg tog hjem med en brændende følelse af vrede og skuffelse. Fra den dag af var vi intet andet end venner - og vi holdt en større distance til hinanden. 

Fast forward et godt stykke tid, og jeg var blevet single. Pludselig tog han mere kontakt, og ville gerne se mig. Vi var jo bare venner, og havde ikke opført os som andet i lang tid, så jeg aftalte at mødes med ham hjemme hos mig. Han var meget touchy og rørte mig mere end normalt - og han ville rigtig gerne vide hvordan det gik med mit singleliv?
Vi endte med at ligge i ske og putte. Jeg nød det.. savnede sådan at være tæt med nogen på den måde. Så sagde han at der var noget han skulle spørge mig om. Han lød så alvorlig at jeg blev helt bange. Jeg havde ikke længere følelser for ham, og var stadig såret over den måde han havde behandlet mig på. Jeg forventede næsten at han ville erklære sin kærlighed til mig - eller bare indrømme at han ville mere end bare at være venner. Det ville han også, men ikke på en særlig romantisk måde. 
Han foreslå at vi jo kunne aftale at ses nogle gange bare for at have sex, og så være venner ved siden af. No strings attached

Wauw - hold da op! Sikke et tilbud! Jeg kan få LOV til at knalde med dig engang imellem, når det er en kedelig onsdag og din Tinder-dulle har brændt dig af? Jeg er meget beæret. (Det sagde jeg selvfølgelig ikke til ham, da jeg ikke lige helt vidste, hvad jeg skulle gøre af mig selv.) 
Jeg har ikke engang følelser for manden, men det var bare at gnide salt i såret fra dengang jeg havde. 
Han er i gang med at knalde sig igennem hele København, og jeg kan få lov til at blive en del af hans harem - tak, men nej tak. 



Jeg er mere værd end det. Ikke fordi jeg nødvendigvis skal have følelser for alle jeg har sex med, men der er nødt til at være et element af flirt og romantik for at det kan fungere for mig - illusionen om at der er en særlig gnist. Jeg har ingen intentioner om at have sex med en mand, der kun ser mig som ven, og sparker mig ud af døren 5 min. efter han er kommet. 

Han gik, og sagde på vejen ud af døren at jeg skulle tænke over det. Det er en måned siden nu, og jeg har ikke hørt fra ham - jeg har heller ikke haft lyst til at kontakte ham. Prøver stadig at finde ud af hvad jeg skal sige når han endelig tager kontakt. Skal jeg lade ham mærke min vrede, eller skal jeg køligt afvise ham? Gider jeg overhovedet være venner med manden længere? ...

19. jan. 2016

Genert type aka. initiativløs


For en uges tid siden tog jeg til en privat fest. Den der slags fest du ikke rigtig kan overskue, men vælger at tage med til alligevel, bare fordi der kunne være nogle søde fyre. Jeg gad virkelig ikke. Jeg kendte ikke rigtig andre end værten og en enkelt anden, og jeg kunne ikke rigtig overskue at skulle socialisere med en masse mennesker, jeg ikke kendte. Muligheden for at der kunne være en sød og dejlig fyr trak mig dog ud af døren. Det er ikke så tit der dukker en privatfest op, og det er altså bare mere charmerende end at møde en eller anden tilfældig stiv Joe i byen.
Jeg besluttede mig for at give den hele armen, og brugte et par timer på at gøre mig klar. En time for sent, dukker jeg op med en flaske vin i hånden.

Det er svært at komme ind på livet af folk der alle kender hinanden. Til gengæld var jeg nyt kød, og mange af de fyre der var til stede stjal et blik eller 20 i min retning indenfor den første halve time. Men de blev fuldere og fuldere, og ingen af dem forsøgte at starte en rigtig samtale med mig. Jeg begyndte at foretrække at stå nede i gården og ryge - og hyggesnakke med den åbenlyst homoseksuelle fyr. Da klokken nærmede sig 02.00 besluttede jeg mig for at tage hjem. Lettere skuffet.

Næste morgen vågner jeg til en venneanmodning på facebook. Det er en af fyrene fra festen. Han virkede meget sød og er ret pæn, så jeg godkendte ham, og ventede spændt på at han ville kontakte mig.... det skete bare ikke rigtig. Efter et par dage bed jeg i det sure æble og skrev til ham. Tænkte at han nok bare skulle hjælpes lidt på vej - måske var han bare en genert type?

Han skrev, at han havde tænkt sig at skrive, men havde travlt med eksamener. Han syntes altså bare, at jeg virkede helt vildt nice, og han var ked af, at jeg var taget tidligt hjem. Men han skrev intet om at han gerne ville se mig. Samtalen døde lidt ud, og nu er det en uge siden jeg har hørt fra ham.



Helt ærligt? Jeg er så TRÆT af fyre, der ikke kan finde ud af at tage initiativ. Man må da gå ud fra at han var interesseret i mig, siden han ville være venner på facebook - vi havde jo ikke engang snakket sammen til festen? Jeg har besluttet mig for ikke at skrive til ham igen. Hvis han vil mig noget må han jo få fingrene ud af r*ven.

Her på det sidste, har jeg virkelig savnet at møde fyre, der ved hvad de gerne vil have og ikke er bange for at gå efter det (og det er forhåbentligt mig). Jeg troede lige at miraklet var sket, og at sådan en fyr var dumpet ned fra himlen... apparently not.

17. jan. 2016

Følelsesmæssigt ustabil


Hormonerne raser igennem min krop, og det ene øjeblik har jeg lyst til at blæse hjernen ud på mig selv, og det næste ser verden næsten lyserød ud, og alting er smukt og fantastisk.
Menstruation og jeg er ikke specielt gode venner. Ikke fordi jeg synes det er ulækkert - for jeg tænker at man har nogle seriøse problemer med ens eget kropsbillede, hvis man synes at noget af det mest naturlige kvindekroppen gør, er ulækkert. Helt ærligt - tag dig sammen.
Nej - mest bare fordi det gør fucking nas, og at jeg bliver helt vildt liderlig. Seriøst moder jord? Helt vildt god ide at sørge for at den lidende, hysteriske, sultne og oppustede kvinde også bare er mega horny.
Heldigvis findes der rigtige mænd derude der gerne tager kampen op, og ikke har noget imod lidt (ha!) blod. Desværre findes der også mænd der ikke vil have noget med det at gøre. Sådan en går jeg i seng med i øjeblikket - og jeg har lidt ondt af mig selv.

16. jan. 2016

Flirt og forældremøde


Apropos mit tidligere indlæg om at møde mænd og spændende oplevelser ude i virkeligheden, og ikke på Tinder, vil jeg fortælle jer om en flirt jeg havde, da jeg arbejdede som pædagogmedhjælper i en børnehave.

Der var en af fædre, som jeg bare syntes var helt vildt dejlig (læs: jeg var helt skudt i ham). Han var høj, flot, intelligent, sexet, en fantastisk far, sjov og ikke mindst nyskilt. Det startede helt uskyldigt med hverdagssamtaler, hver gang han afleverede eller hentede i børnehaven. Efterhånden begyndte han at blive hængende lidt længere, og snakkede mere med mig, imens han lod sin datter lege videre. En dag havde jeg træningstøj på, da jeg kom direkte fra yoga, og han spurgte hvor jeg trænede henne. Da han fandt ud af, at jeg trænede samme sted som ham, kommenterede han: "Jamen, så kan det jo være vi ses dernede..". Jeg rødmede helt sikkert - og håbede at vi ville.

På det tidspunkt, var han begyndt at bruge en halv time hver gang han afleverede og hentede, når det var mig der var der. Hans datter havde snart fødselsdag, og vi skulle have alle børnene med hjem til ham. Det var forår, og den begyndende varme gjorde mig ikke mindre kåd.
Hans hjem var stilrent og minimalistisk - han virkede som om han havde styr på tilværelsen.
Han smilede det største og varmeste smil til mig da vi stod på terrassen, ved siden af hinanden, og holdt øje med børnene der legede :" Du burde sidde herude i en stol og nyde solskinnet, men det bliver jo nok ikke i dag". Jeg var ved at hvine af begejstring, men var alt for genert til at svare tilbage på hans åbenlyse hentydning.

Der gik ikke lang tid før der var forældremøde i børnehaven, og jeg vidste at han kom, fordi eks-konen havde datteren. Jeg brugte hele aftenen på at sende ham flirtende blikke, og snakke med alle de andre fædre - bare for at prikke lidt til ham. Da vi skulle hjem, var det blevet voldsomt regnvejr. Jeg stod ude foran børnehaven med min cykel, og var allerede gennemblødt. Han stoppede op og spurgte om jeg havde langt hjem i det forfærdelige regnvejr. Jeg fortalte ham, at jeg havde en god halv time på cykel, og jeg overvejede at vente lidt i læ, for at se om det stilnede af. Så gik han.

Efter 5 min. fik jeg en sms. Den var fra ham. Det gav et sug i maven.
Han skrev, at han synes det var synd for mig, og at han boede jo lige i nærheden, så hvis jeg havde lyst kunne jeg få en kop kaffe indtil regnen stilnede af.

FUCKFUCKFUCKFUCK ... var sådan cirka hvad der gik gennem hovedet på mig.
Jeg kunne næsten ikke lade være med at hoppe op og ned af begejstring.

Jeg skrev tilbage, at jeg var på vej.

Da han åbnede døren, stod jeg som en druknet mus, fuldstændig gennemblødt, og så nok lidt forlegen ud. Vi var jo begge to godt klar over, at der lå mere bag, end at han bare var venlig.
Jeg trådte ind i gangen, og han hjalp mig af med det våde overtøj. Så fik jeg et glas rødvin i hånden.
Jeg skulle til at sige noget, men han tog fat i mig, og trak mig ind i et dybt kys.
Så tog han vinglasset ud af min hånd, kiggede liderligt på mig og sagde: "Vi må nok hellere gemme vinen til bagefter" for så at guide mig ind i soveværelset. Vi flåede tøjet af hinanden.
Det var det vildeste rush - jeg havde sukket efter ham i så lang tid, og det føltes meget forbudt.
Derudover var han jo også en del ældre end mig.

Jeg endte med at overnatte og tage direkte på arbejde næste morgen. Vi fortsatte flirten og de sene nætter, når han ikke havde børnene, et stykke tid, og det var utrolig frækt at skulle lade som om at alting var normalt, når han mødte mig i børnehaven.

Slet nu bare Tinder


Så sent som i går lovede jeg min veninde at jeg ALDRIG ville hente Tinder. Amar' halshug.
Jeg er en af de heldige få der aldrig har haft Tinder. Jeg ved godt hvad du tænker nu... nej, det er ikke fordi jeg er frigid og kynisk. Da Tinder indtog datingverdenen med storm var jeg i et seriøst forhold, og måtte nysgerrigt og meget ivrigt følge med i mine veninders tinder-eventyr og heppe fra sidelinjen. Nu hvor jeg er blevet single har Tinder mistet sin tiltrækningskraft. Jeg er ikke længere nysgerrig, bare lettere frastødt. Tinder har haft sin storhedstid, og det er blevet tydeligt at mediet har sine (store) begrænsninger.

Faktisk vil jeg opfordre dig til at slette Tinder LIGE NU.

Jeg har ikke noget imod at man som kvinde har det sjovt med at date, nyder opmærksomheden, sommerfuglene i maven og den spændende nye sex. Faktisk synes jeg at det er noget du skal prioritere i din hverdag, især hvis du er single og der ikke venter en lækker fyr hjemme på sofaen.
Jeg siger bare .... der er altså meget mere spændende måder at gøre det på!



Jeg bifalder "sluts". Jeg er selv en slut. Det har i lang tid været et negativt ord, fordi at mænd ikke synes at kvinder måtte være seksuelt frigjorte og have mange forskellige partnere. FYI - det må vi godt. Omfavn det. Lær dig selv bedre at kende. Men lad være med at bruge Tinder til det formål, det er mildest talt fantasiløst. Størstedelen af de mænd der bruger Tinder, som mine veninder beretter om, har ingen respekt for dem og har fået et forvrænget billede af "hookup"-kulturen. Tinder er for mange af dem blevet en erstatning for at samle den fuldeste pige op i byen, kl. 5 om morgenen, fordi hende de VIRKELIG gerne ville have med hjem afviste ham.

Lad være med at sidde derhjemme og søbe i din egen selvmedlidenhed imens du swiper dig igennem de værste playere i nærmeste område. Det er da lige til at blive deprimeret af, og imens går du glip af en flirtende samtale med ham den lækre barista, et flygtigt blik fra en fyr til en fest der giver sommerfugle i maven og at ham der har kigget på dig hele aftenen tilbyder at tænde din cigaret. Du skal ud og mærke virkeligheden og føle dig begæret på en helt anden måde, end at en fyr har lyst til at knalde dig på baggrund af et halvgrynet og over-redigeret billede. Du FORTJENER bedre.

Hold en fest - bed dine venner om at tage nogle af deres venner med! Tag til den fødselsdag du ikke lige kan overskue på lørdag - du ved aldrig hvad der sker. Gå på cocktailbar i stedet for diskotek (det er altså mere tiltalende at have en samtale over en lækker drink i en lækker belyst bar, end at råbe til hinanden på et svedigt dansegulv, hvor hende pigen på 16 lige har knækket sig ud over dine sko.) Gør noget ved det - og lad mobilen blive i lommen.

15. jan. 2016

Klar - parat - start!



Jeg er ret excited!

Jeg har besluttet mig for at begynde denne blog, for at dele min fucked up virkelighed med jer der nu skulle sidde bag ved skærmen. Jeg har ofte joket med at jeg burde skrive en bog - eller at mit liv burde være en serie - det her virker nemmere. ;-)

Min store drøm er en dag at uddanne mig til sexolog, og hvilken bedre måde at starte på end at dele alle mine udskejelser, tanker, hemmeligheder og oplevelser her..

Jeg håber at du vil følge med - blive inspireret, grine, græde, lære noget...
og ikke mindst blive underholdt.


© NYMFOMANIA
Maira Gall